Om os

Holdet bag MyEpi

Teamet bag MyEpi består af blot 1 person!

På verdensplan er mere end 50 millioner mennesker diagnosticeret med epilepsi og i 2017, fik Jakob Junker Jeppesen, CEO og Founder af MyEpi, samme diagnose. 

 Jakob kunne og kan stadig tydeligt mærke på sine pårørende, at de har en daglig frygt for at han får et anfald uden, at der er nogen til at hjælpe ham. Jakob fandt hurtigt ud af, at denne følelse ikke kun var blandt hans pårørende, men også i samtlige andre familier, der har epilepsi tæt på livet.

I stedet for at lade epilepsien “vinde”, blev Jakob fast besluttet på at dedikere hans tid på at hjælpe flest mulige familier med epilepsi tæt på livet til en mere sikker og tryg hverdag. Her kom ideen til MyEpi – en smartwatch app, der kan detektere epileptiske anfald udviklet til familier med epilepsi tæt på livet.

I dag består teamet bag MyEpi af Jakob Junker Jeppesen, CEO og Founder af MyEpi. 

Jakob

CEO & Founder

Jakob, 20 år, er CEO og founder af MyEpi. Jakob blev diagnosticeret med epilepsi i 2017, og har derfor en helt speciel tilknytning til målgruppen – Han kender til alle de behov og udfordringer, som den enkelte person med epilepsi har i hverdagen. Jakob står for alle de aktiviteter, der vedrører kommunikation, marketing og strategi.